Voorstelling

“Marielle is ontwapenend, grappig en kickass kwetsbaar.”
“Ze brengt lichtvoetige diepgang, humor en rake oprechtheid. “

2024 -2025 VALVAARDIG. Het zou natuurlijk leuk zijn als hier nu een briljante, vlijmscherpe en meer dan megawervelende salestekst stond. Tja, die is er dus nog niet. De voorstelling is in the making, in the pruts, pruttel en proest-fase. I’ll keep you posted.

2023 -2024 MAF AANGENAAM. ‘Doe maar wat anderen doen, dan zal het wel goed zijn.’ Dit blijkt in de praktijk best een uitdaging voor iemand die al vanaf haar geboorte officieel maf is. Die droomt over de wereld zoals deze ook zou kúnnen zijn. Maar misschien is dat wel precies wat deze wereld nodig heeft.

‘Heerlijk om naar te kijken! Meer hiervan graag!’
‘Wat een herkenbaarheid weer. Nu wil ik ook. ‘
‘En dan die geweldige mimiek van Marielle, werkelijk hilarisch.’
‘Ik werd heel blij van het plezier dat Marielle zelf heeft.’
‘Ik hing aan je lippen, bleef nieuwsgierig naar wat er zou komen.’

2018 – 2019 DOORZON. Een persoonlijke, humoristische voorstelling over je anders voelen, erbij willen horen, zoeken en hopen dat je vindt, vallen en weer opstaan. Kortom, over jezelf durven zijn. 

“Top voorstelling! Tranen van het lachen en van ontroering.”
“Ik werd vanaf het begin helemaal meegenomen in het verhaal.” “Wow, dit ging over mij. Wat fijn dat ik niet alleen ben.“
“Dit moeten veel meer mensen zien.”
“Alles komt voorbij. Zelfspot, humor, ontroering. Wat een lef!” “Marielle is een genot om naar te kijken en te luisteren.”

Een van deze voorstellingen, een andere vorm van improvisatie of playfulness ervaren tijdens jouw event, netwerkbijeenkomst of themadag?
Neem contact op voor een voorstel op maat!